Excuuscup

Ook dit jaar organiseert de zaalvoetbalploeg van het jeugdhuis een toernooi. Het is ondertussen al de 12de maal dat de Excuuscup georganiseerd wordt. Kom op zaterdag vanaf 10u genieten van een pot kwalitatief en sportief voetbalgeweld. Prijzen zijn er voor iedere ploeg en als bende ben je sowieso zeker van 3 wedstrijden in een poulefase.

Mits ietwat defensieve stabiliteit en scorend vermogen kan je je zelfs rechtstreeks meten in een knock-out fase met tegenstanders die het er evengoed vanaf gebracht hebben in de poulefase.

De hoofdzaak van dit alles is om jeugd en voetbalminnend volk regio Kortenberg / Leuven bij mekaar te brengen om een leuke en aangename dag te beleven gevuld met sport en ambiance. Naast het toernooi kan je terecht op onze talrijke randactiviteiten, meer info hierover vind je op de volgende pagina’s. De regels die tijdens het toernooi gevolgd zullen worden zijn die van de lzvcup. Dit betekent eveneens dat de wedstrijden doorgaan zonder begeleiding van een scheidsrechter.

De prijs voor dit alles is 25 euro per ploeg, ter plaatse te betalen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar zvkexcuus@gmail.com. Plaats van afspraak is zoals vorige jaren CC Colomba.

Wij kijken er alvast naar uit en zullen onze uiterste best doen om er net als voorgaande jaren een gezellige dag van te maken!