Artiesten

 


Vrijdag

 

DJ Kezzman:

met gevulde platenbakken en een haast oneindige muziekkennis, speelt deze grote meneer de After Work-party ten dans! Dj Kezzman weet als geen ander een dansvloer te laten daveren!

 

Sébastien Miotti:

startte zijn DJ-carrière bij Electric royal. Al snel vond hij zijn plekje in de Leuvense muziekscene.  Sinds drie jaar is hij een van de drijvende krachten achter het concept OPTIONS in Leuven.

Samen met zijn kompaan Ramioul stond hij onder meer op 10 years Tomorrowland, Thé Dansant en Sunset
Terraza. Op vrijdag garandeert hij met zijn groovy sounds een zomers sfeertje op onze afterwork.

 

Party DJ Wim:

een grootheid uit onze streek! Zoals hem is er geen ander: Hij brengt steeds een ongelofelijk resem aan klassiekers, meezingers en sfeerplaten en mixt ze voor jullie feilloos aan mekaar!

 

Zaterdag

 

Triplex:

Triplex en de Excuusfeesten: Dat is pas een match! Ze waren al eerder bij ons te gast  en lieten nooit een steek  vallen. Geniet van de ambiance die dit fantastische kwar-tet brengt terwijl u van het streekbierenterras geniet en de kids op avontuur gaan in het kinderdorp!

DJ B-Ram:

de carrière van deze jongeman is geboren en getogen in ons eigenste jeugdhuis. Door zijn eclectische en energieke stijl groeide hij al snel uit tot vaste DJ op zowat alle feestjes in Kortenberg en omstreken. Een betere garantie voor een feestje kunnen we u niet geven.

Syndaesia:

hij kwam, hij zag, hij mixte en hij overwon! Zo herinneren wij ons zijn laatste show op ons podium (2013). Syndaesia speelde ondertussen op de grootste festivals, van Tomorrowland tot Summerfestival en Rampage. Stilzitten is uitgesloten, deze jonge Brusselse producer serveert de beste, hardste en vetste beats!

Freaquency:

eennationale top DJ. Zo won hij de “MNM start to DJ” contest en speelt sindsdien op alle grote events! Wie er bij was op de laatste edities van Tomorrowland, zag hem al aan het werk! Eengarantie op feest!

Brake Failure:

de muziekkeuze van dit dj-duo is breed en soms verrassend maar ze laten stuk voor stuk toppers op u los. Het is niet voor niets dat zij al enkele jaren Kortenbeatz in schoonheid afsluiten. Dit jaar zal niet anders zijn.